Η M&R είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ εκτύπωσης t-shirts σε μια ώρα από έναν χειριστή στην Fespa 2013 στο Λονδίνο.

Στις 28 Ιουνίου, ο Luis Omar Viera της εταιρίας New Buffalo Shirt Factory, χρησιμοποιώντας την αυτόματη μηχανή υψηλής απόδοσης της Μ&R Challenger III D μαζί με το σύστημα Passport αυτόματης εξαγωγής, έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ τυπώνοντας 2.139 t-shirts. To νέο αυτό ρεκόρ καταρρίπτει το προηγούμενο του 2010, όπου ο ίδιος χειριστής τύπωσε 1.909 t-shirts σε μια ώρα στην μηχανή της M&R Challenger III μαζί με το σύστημα Passport αυτόματης εξαγωγής.

Ο CEO της Μ&R, Rich Hoffman, σχολίασε: “Το 2010 ο Omar απέδειξε ότι είναι ένας κορυφαίος χειριστής εκτυπωτικών μηχανημάτων. Εμείς από την πλευρά μας γνωρίζαμε ότι έχουμε κατασκευάσει μια κορυφαία αυτόματη εκτυπωτική μηχανή υφάσματος την Challenger III D J4. Όμως ακόμα και με τις καταλληλότερες συνθήκες για να καταρριφθεί το προηγούμενο ρεκόρ όλα θα έπρεπε να πάνε όπως ακριβώς τα είχαμε υπολογίσει. Ευτυχώς όλα λειτούργησαν σωστά.”

Ο Rich Hoffman ευχαριστεί τον ιδρυτή και CEO της εταιρίας New Buffalo Shirt Factory, Jon Weiss, που άφησε τον Omar να συμμετέχει, την εταιρία Gildan για τα t-shirts που πρόσφερε, το προσωπικό της Μ&R πίσω από τον σχεδιασμό και την κατασκευή της νέας μηχανής Challenger III D J4, την εταιρία Mitsubishi για τα εξαιρετικής κατασκευής Servo Drives και την υποστήριξή της, το εξαιρετικό προσωπικό της M&R στην Fespa 2013 και τέλος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Luis Omar Viera για μια ακόμη καταπληκτική επίδοση.