Στο περίπτερο της Fujifilm στην Fespa 2013 στο Λονδίνο ήταν ευδιάκριτη η προσπάθεια να εμπνεύσει όλους τους επισκέπτες της έκθεσης. Σχεδιασμένο σε στυλ εμπορικού χώρου υψηλής ποιότητας, παρουσιάστηκαν πολλές νέες εκδόσεις των πολύ γνωστών λύσεων παραγωγής εκτυπώσεων σε διάφορες ζώνες γύρω από το σταντ. Υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις υπήρχαν σε κάθε περιοχή του περιπτέρου μιας και κάθε ζώνη παρουσίαζε τις δυνατότητες και τις εξαιρετικές εκτυπωτικές εφαρμογές που μπορούσαν να παραχθούν με την κάθε πλατφόρμα.

Ο Inca Onset Q40i παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην FESPA. Σχεδιασμένος για την αυξανόμενη ζήτηση σε υψηλότατης ποιότητας γραφικά, διαθέτει τελευταίας γενιάς κεφαλές Fujifilm Dimatix Spectra QS10. Τυπώνοντας σταγόνες μεγέθους 10 picolitre, παράγει γραφικά ανάλυσης έως και 1.200 dpi, αξεπέραστης ποιότητας, με απόδοση έως και 310 m2/ώρα, δηλαδή έως και 62 πλήρους διάστασης τραπέζια την ώρα.

Επιπρόσθετα η Fujifilm παρουσίασε την ολοκαίνουργια μοναδική λύση για κυματοειδή χαρτόνια POP εφαρμογών μέσω video. H λύση αυτή αποτελείται από έναν συνδυασμό του Inca Onset S40i, των νέων καινοτόμων μελανιών Uvijet OC και από το νέο πλήρως αυτόματο σύστημα διαχείρισης υλικών.

Η Fujifilm επέλεξε την FESPA για την πρώτη παρουσίαση του 5-μέτρου super-wide format Uvistar Pro8 εκτυπωτή ρολών. Η πλατφόρμα αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη τόσο για την αγορά των εκτυπώσεων για εσωτερικούς χώρους όσο και για εξωτερικές εφαρμογές. Ικανή να διαχειρίζεται υλικά σε ρολά αλλά και άκαμπτα, περιλαμβάνει πλήρες σετ από ανοικτές αποχρώσεις που μαζί με την μοναδική τεχνολογία PDS (Parallel Drop Size) ανεβάζουν την ποιότητα των γραφικών, δίχως κανένα συμβιβασμό στην ταχύτητα παραγωγής που φτάνει έως και τα 300 m2/ώρα.

Το τελευταίο μοντέλο HS της σειράς εκτυπωτών Acuity, ήταν σε λειτουργία με νέα mode και ταχύτητες έως και 49 m2/ώρα στο production squared. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων Acuity Advance Select HS 5006 / 5226 είναι τα 6 ανεξάρτητα κανάλια μελανιών τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες των εργασιών.

O Acuity LED 1600 παρουσιάστηκε να επιτυγχάνει την καλύτερη στην κατηγορία του ποιότητα γραφικών σε ταχύτητες έως και 20 m2/ώρα. Διαχειρίζεται υλικά φάρδους έως και 1,610mm, εύκαμπτα ή/και άκαμπτα έως και πάχους 13mm. Εκτυπωτής 8-κάναλος με 6 χρώματα και επιπλέον λευκό και βερνίκι, όλα εκτυπώσιμα με ένα πέρασμα, παρήγαγε πολύ υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις σε μια μεγάλη γκάμα υλικών.

Επίσης παρουσιάστηκαν η σειρά λύσεων λογισμικού και διαχείρισης εργασιών XMF workflow, διαχείρισης χρώματος XMF ColorPath και web-to-print XMF PrintCenter. Πολλά νέα Euromedia υλικά για δημιουργικές εφαρμογές καθώς και πλήρης γκάμα λύσεων SERICOL για απ’ ευθείας, transfer αλλά και για βιομηχανικές εφαρμογές εκτύπωσης υφασμάτων, οι περισσότερες από τις οποίες είναι εγκεκριμένες για χρήση σε οργανικά υφάσματα, με βάση το τελευταίο διεθνές πρότυπο GOTS.