OI ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ TSEKMERES
FUJIFILM
Παγκόσμιος ηγέτης του imaging που εδώ και 80 χρόνια επιδιώκει την τελειότητα

Η Fujifilm διαθέτει απαράμιλλη ικανότητα να δημιουργεί και να υποστηρίζει μια πλούσια σειρά συστημάτων εκτύπωσης γραφικών. Με προηγμένη ιδιόκτητη τεχνολογία και την ικανότητα ενσωμάτωσης πολλαπλών καινοτομιών, σχεδιάζει εκπληκτικούς εκτυπωτές UV inkjet νέας γενιάς για εφαρμογές κατάλληλες για τις ανάγκες του 21ου αιώνα

FUJIFILM SIS
Πρωτοπόρος στην τεχνολογία UV inkjet, μεταξοτυπίας και UV flexo

O παγκόσμιος ηγέτης στη σχεδίαση, παραγωγή και marketing άριστης ποιότητας μελανιών και αναλώσιμων για inkjet, μεταξοτυπία και narrow web εκτυπώσεις. Η FSIS διαθέτει και υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα κορυφαίων UV inkjet εκτυπωτών με υψηλότατη παραγωγικότητα.

Μ&R
Μηχανήματα και βοηθητικά εργαλεία εκτύπωσης υφασμάτων

Η Μ&R είναι o μεγαλύτερος στον κόσμο κατασκευαστής μηχανημάτων και βοηθητικών εργαλείων για την εκτύπωση υφασμάτων. Για δεκαετίες καθιερώνει τα πρότυπα της βιομηχανίας με απαράμιλλης ποιότητας και παραγωγικότητας προϊόντα και άμεση εξυπηρέτηση. Κεντρικές εγκαταστάσεις και R&D στο Illinois των ΗΠΑ και δεύτερο εργoστάσιο παραγωγής στην Ινδία.

COLORGATE
Λογισμικό διαχείρισης εκτυπωτών inkjet

Από το 1997, η Colorgate είναι ο κορυφαίος παραγωγός λογισμικού διαχείρισης inkjet εκτυπωτών με πολλές μοναδικές λύσεις, πρωτοπόρες εφαρμογές και αξεπέραστη πληρότητα στην διαχείριση και τον έλεγχο του χρώματος.

TRANSMATIC
Sublimation καλάνδρες λαδιού και πρέσες θερμομεταφοράς

Παραγωγός καλάνδρων λαδιού για sublimation και πρεσών θερμομεταφοράς για ενδύματα, αθλητικά είδη, κάλτσες, καπέλα και καρπέτα, από το 1984. Μηχανές προηγμένης τεχνολογίας, ταχύτατες, πολύ οικονομικές στην καθημερινή χρήση, άριστης ποιότητας, με καινοτόμες λύσεις στην θερμομεταφορά οι οποίες τοποθετούν την Τransmatic σε ηγετική θέση σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΝΒC
Γάζες μεταξοτυπίας

H ΝΒC είναι ο παραγωγός της πλέον προηγμένης τεχνολογίας για γάζες μεταξοτυπίας για γραφικά, υφάσματα και όλες τις βιομηχανικές εφαρμογές.

KIMOTO
Φιλμ και χαρτιά για ειδικές εφαρμογές

Παραγωγός διαφόρων φιλμ και χαρτιών για βιομηχανικές εφαρμογές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές, όπως για την παραγωγή ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεφώνων, την σχεδίαση, την εκτύπωση και τις γραφικές απεικονίσεις. Με μεγάλη εμπειρία και διαδρομή η Kimoto έχει συσσωρεύσει πολλές μοναδικές τεχνολογίες που αφορούν τα φιλμ, συνεχίζοντας έως και σήμερα να εισάγει στις αγορές νέα και δημιουργικά προϊόντα.

ATEXCO
Inkjet εκτυπωτές υφασμάτων

Η Honghua ιδρύθηκε το 1992 ως βασική εταιρεία στο Software Park στην ζώνη υψηλής τεχνολογίας του Hangzhou. Σήμερα είναι ο αναγνωρισμένος πρωτοπόρος και μεγαλύτερος παραγωγός συστημάτων τεχνολογίας inkjet εκτύπωσης υφασμάτων της Κίνας. Με ιδιαίτερη έμφαση και αυξανόμενη υποστήριξη των πόρων σε R&D, στοχεύει να κερδίσει την κορυφαία θέση στον κόσμο.

Tα σήματα Fujifilm, Fujifilm Speciality Ink Systems, M&R, Colorgate, Transmatic, NBC, Kimoto και Atexco ανήκουν στις αντίστοιχες εταιρείες
και η προκείμενη αναφορά αυτών γίνεται αποκλειστικά και μόνον για την αρτιότερη ενημέρωση και διευκόλυνση των συνεργατών και πελατών της Τσεκμερές Β. AE.
Εξέλιξη από το 1968

Aπό τα τέλη της δεκαετίας του 1960, στην ΤSEKMERES ασχολούμαστε με τις εκτυπώσεις γραφικών εφαρμογών και υφασμάτων μέσα από τα κορυφαία και τεχνολογικά προηγμένα μηχανήματα και αναλώσιμα διεθνών βιομηχανιών που αντιπροσωπεύουμε.

Εντυπωσιακή εξέλιξη και πρωτοφανής πρόοδος πέρασε και περνά από τα χέρια μας στα δικά σας.

Στον 21ο αιώνα, υποστηρίζουμε συστήματα γραφικών με αμείωτο ενθουσιασμό, η δε ακλόνητη εστίαση μας στην ποιότητα, χαρακτηρίζει καθετί που σας προσφέρουμε. Το κάνουμε γιατί είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που εμπιστεύεστε την δουλειά σας στην δική μας.

Η ΤSEKMERES είναι εταιρεία b2b.
Ωράριο, Εξυπηρέτηση πελατών

Δευτέρα έως Παρασκευή
8.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ.
– Πωλήσεις.
– Τεχνική υποστήριξη για εκτυπώσεις inkjet, μεταξοτυπίας και flexo.
– Παραγγελίες αναλώσιμων.
– Πρόσβαση στον εκθεσιακό μας χώρο.

www.tsekmeres.gr

Η ιστοσελίδα μας παρουσιάζει
επιλεγμένα μηχανήματα και προϊόντα
από τα 2.000+ που διαθέτουμε.
Οι κατασκευαστές τους διατηρούν
το δικαίωμα να κάνουν τεχνικές
τροποποιήσεις χωρίς προειδοποίηση.
Για περισσότερες και συγκεκριμένες
πληροφορίες, σας προτρέπουμε να
επικοινωνείτε μαζί μας.

“Price is what you pay. Value is what you get.”
– Warren Buffett
Αμερικανός επιχειρηματίας,
επενδυτής και φιλάνθρωπος.