Ο όμιλος Fujifilm προσκαλεί τους επισκέπτες της DRUPA 2024 να «Ανακαλύψουν τη διαφορά» στο περίπτερό της, A02 / Hall 8B, από 28 Μαΐου έως και 7 Ιουνίου, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Με την ολοκαίνουργια επιχειρηματική του δομή, ο όμιλος Fujifilm θα παρουσιάσει μία ευρύτατη σειρά προϊόντων, αναλογικής και ψηφιακής τεχνολογίας, toner και inkjet, κεφαλές εκτύπωσης, μελάνια και λογισμικό στο μεγαλύτερο περίπτερο που είχε ποτέ σε έκθεση Drupa. Η εταιρεία θα επιδείξει ένα ευρύ φάσμα λύσεων ώστε οι πελάτες να βιώσουν τη «διαφορά» της αξίας του ομίλου Fujifilm, τονίζοντας την ικανότητά του να παρέχει προϊόντα, λύσεις και τεχνολογίες για τις πολλαπλές ανάγκες των πελατών, από πρακτικές βελτιώσεις της διαδικασίας παραγωγής έως ριζικό μετασχηματισμό του επιχειρηματικού μοντέλου.

Στη βιομηχανική περιοχή του περιπτέρου, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τις νέες επιλογές αυτοματισμού για την νέα σειρά υβριδικών εκτυπωτών ευρείας διάστασης Acuity ULTRA Hybrid, επιτρέποντας ακόμη μεγαλύτερη ικανότητα παραγωγής. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί η βραβευμένη σειρά εκτυπωτών Acuity PRIME, καθώς και μια ευρεία γκάμα εφαρμογών που παρήχθησαν από τις τελευταίες τεχνολογίες του ομίλου Fujifilm, και αφορούν την σήμανση και την συσκευασία.

Ο νέος υβριδικός εκτυπωτής Acuity PRIME Hybrid, είναι ένας εκτυπωτής ευρείας μορφής UV LED, μεσαίας κατηγορίας ικανός να εκτυπώνει τόσο σε άκαμπτα όσο και σε διάφορα υλικά σε ρολά. Διατίθεται σε CMYK, με πρόσθετα λευκό, βερνίκι ή / και primer – αστάρι. Η ευελιξία του Acuity PRIME Hybrid επιτρέπει την εκτύπωση σε εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά πάχους έως 51 χιλιοστών και επιπλέον σε ρολά φάρδους έως και 205 εκατοστών. Με δυνατότητα εκτύπωσης έως και 141 τ.μ. / ώρα, ο Acuity PRIME Hybrid επιδεικνύει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ ταχύτητας, ποιότητας εκτύπωσης και κόστους παραγωγής.

Μια νέα τεχνολογία μελανιών, με βάση το νερό και την ονομασία “AQUAFUZE” θα επιδειχθεί για πρώτη φορά, η οποία δίνει προτεραιότητα σε θέματα ασφάλειας και περιβάλλοντος. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία μελανιών περιλαμβάνει χαρακτηριστικά των μελανιών UV ενώ είναι σχεδιασμένη με βάση το νερό, συμβάλλοντας έτσι στη διεύρυνση των εφαρμογών καθώς και στη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος.

Η Fujifilm θα παρουσιάσει επίσης διασπορές χρωστικών ουσιών “RxD Series” με υψηλή σταθερότητα. Αυτές υποστηρίζουν φόρμουλες σύνθεσης μελανιών που ικανοποιούν την αυξανόμενη ανάγκη για ταχύτερα συστήματα inkjet και την ευρύτερη συμβατότητά τους με περισσότερα υλικά εκτύπωσης.

Ο όμιλος Fujifilm θα παρουσιάσει επίσης τον νέο παγκόσμιο σκοπό του: «Δίνοντας στον κόσμο μας περισσότερα χαμόγελα», για τον εορτασμό της 90ής επετείου του εφέτος. Στην Drupa 2024, ο όμιλος Fujifilm επιθυμεί να δείξει την ικανότητά του να παρέχει τη «διαφορά» στην αξία, χαρίζοντας στον κόσμο περισσότερα χαμόγελα.