Οι κυριότερες βελτιώσεις της τελευταίας έκδοσης 22 του Productionserver αφορούν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά και λειτουργίες του προγράμματος:

Η ColorGATE χρησιμοποιεί την τελευταία Adobe PDF Print Engine για την άριστη απόδοση αρχείων PDF και εξοπλίζει τακτικά τον Productionserver με την πιο πρόσφατη έκδοση. Αυτό εξασφαλίζει συμβατότητα με τις πιο πρόσφατες εφαρμογές σχεδίασης της Adobe, ειδικά για διαφάνειες, overprint εφέ, spot χρώματα και trapping. Η έκδοση 22 ενσωματώνει την μηχανή 5.7 της Adobe.

Το REST API είναι ένα interface για αυτοματοποιημένες και βασισμένες στον ιστό ροές εργασίας, για παράδειγμα για εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου ή δικτυωμένη παραγωγή με συστήματα MIS. Οι εργασίες και οι ρυθμίσεις εκτύπωσης μπορούν να μεταφερθούν αυτόματα στον Productionserver μέσω αυτού του interface. H ColorGATE προσπαθεί να κάνει όλες τις σχετικές λειτουργίες του Productionserver προσβάσιμες μέσω του REST API και, μεταξύ άλλων, έχει προσθέσει το Color Correction Loop Module στην έκδοση 22, έτσι ώστε οι παραγωγοί διακόσμησης να μπορούν να υλοποιήσουν εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με τις πιο αυστηρές ανοχές με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο. Αναλυτικές πληροφορίες του Productionserver REST API είναι διαθέσιμες για τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Εκτύπωση με τεχνολογία 2.5D. Εκτός από τις πληροφορίες χρώματος του σχεδίου μεταφέρονται πλέον στον Productionserver οι πληροφορίες ύψους και προαιρετικά πληροφορίες γυαλάδας. Αυτές οι πληροφορίες προετοιμάζονται για το σύστημα εκτύπωσης στρώμα προς στρώμα, έτσι ώστε να δημιουργείται μια απτή δομή με επαναλαμβανόμενη εφαρμογή άχρωμου ή λευκού μελανιού. Τα εφέ που προκύπτουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην διαφήμιση, σε προϊόντα διακόσμησης, σε εφαρμογές με υφάσματα και για την αναπαραγωγή γραφής Braille. Η ColorGATE βρίσκεται επί του παρόντος σε συζητήσεις με κατασκευαστές συστημάτων εκτύπωσης για να καταστήσει αυτή την τεχνολογία χρησιμοποιήσιμη για συγκεκριμένες συσκευές.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια πλήρως επανασχεδιασμένη διαχείριση MIM, μια βελτιωμένη προεπισκόπηση μεμονωμένων έγχρωμων καναλιών, αποθήκευση επιλογών για στόχους που καθορίζονται από το χρήστη, βελτιώσεις στο linearization και την δημιουργία προφίλ και πολλά άλλα. Επιπλέον, η έκδοση 22 περιλαμβάνει υποστήριξη για πολλά νέα συστήματα ψηφιακής εκτύπωσης. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα που ενημερώνεται συνεχώς, στη διεύθυνση www.colorgate.com. Τα προϊόντα ColorGATE Proofgate και Filmgate έχουν επίσης ενημερωθεί στην έκδοση 22.

Με τον Productionserver της ColorGATE, παραμένετε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας. Οι τακτικές ενημερώσεις σας παρέχουν νέα modules και λειτουργίες που απλοποιούν την εργασία σας, βελτιώνουν τα αποτελέσματα εκτύπωσης και σας εξοικονομούν χρήματα!