Στην Fespa 2022, στο Βερολίνο 31 Μαΐου – 3 Ιουνίου στο περίπτερο C30, Hall 2.2, η Fujifilm θα παρουσιάσει την ολοκαίνουργια σειρά εκτυπωτών Acuity μεγάλου φορμάτ σε μία εκδήλωση που η εταιρεία αποκαλεί «Blueprint Live».

Με ιστορικό πρωτοποριακών καινοτομιών, η Fujifilm έχει βοηθήσει τα τελευταία 20 χρόνια, χιλιάδες εταιρείες των γραφικών τεχνών να μεταμορφώσουν τις επιχειρήσεις τους. Αλλά σε έναν κόσμο όπου η αλλαγή είναι η νέα σταθερά, πριν από τρία χρόνια η Fujifilm επέστρεψε στον πίνακα σχεδίασης, για να καθορίσει ένα νέο πρότυπο για την απόδοση των συστημάτων UV inkjet. Το αποτέλεσμα είναι μία ολοκαίνουργια σειρά εκτυπωτών Acuity, που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τη Fujifilm και επαναπροσδιορίζει την σχέση κόστους / παραγωγικότητας, μεγιστοποιώντας την απόδοση της επένδυσης (ROI).

Ο Acuity Ultra R2 εκτυπωτής 5 και 3,2 μέτρων από ρολό σε ρολό, είναι διαθέσιμος με έως και οκτώ κανάλια. Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι οι σύγχρονες επιχειρήσεις εκτύπωσης είναι όλες μοναδικές, συχνά με πολύ διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες, ο Acuity Ultra R2 διατίθεται με συμβατική UV υπεριώδη ακτινοβολία ή LED UV με έξι χρώματα και λευκό. Αυτό δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε την εξαιρετικά υψηλή παραγωγικότητα της συμβατικής UV υπεριώδους ακτινοβολίας είτε το συγκριτικά χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και τη μειωμένη χρήση ενέργειας των LED UV. Στην Fespa ο Acuity Ultra των 5 μέτρων θα τυπώνει με συμβατικά μελάνια UV ενώ των 3,2 μέτρων με LED UV τονίζοντας τα πλεονεκτήματα της κάθε τεχνολογίας πολυμερισμού.

Οι Acuity Prime 20 και Acuity Prime 30 είναι μία νέα σειρά, επίπεδων UV εκτυπωτών, κομψά σχεδιασμένη, με πρωτοφανείς ταχύτητες παραγωγής. Προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία, αξία και ευκολία στην καθημερινή χρήση, σε εξαιρετικά κόστη ώστε να μπορεί να επιτευχθεί φανταστική απόδοση της επένδυσης (ROI).

Ένα νέο primer – ψεκαζόμενο αστάρι, βελτιώνει ακόμη περισσότερο την πρόσφυση σε ιδιαίτερα δύσκολες επιφάνειες. Αυτό αφαιρεί την ανάγκη για προ-επεξεργασία των υλικών πριν από την εκτύπωση, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Ο Acuity Prime 20 διατίθεται με τέσσερα, πέντε ή έξι κανάλια μελανιού ενώ ο Acuity Prime 30 μπορεί να διαμορφωθεί για έως και επτά. Εκτυπώσιμη επιφάνεια 2,54 x 1,27 μέτρα και πάχος υλικών έως 51 χιλιοστά.

Τέλος η Fujifilm θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα, που δεν έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα. Συνολικά στο περίπτερό της θα βρίσκονται προς επίδειξη, έξι νέοι πρωτοποριακοί εκτυπωτές. Εάν βρίσκεστε στη Fespa εφέτος, ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο περίπτερο της Fujifilm, για να δείτε τη δύναμη των νέων εκτυπωτών Acuity.