Η ColorGATE, πρωτοπόρος παραγωγός εξαιρετικά ισχυρού λογισμικού και ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης χρώματος για βιομηχανικούς ψηφιακούς inkjet εκτυπωτές, ανακοίνωσε την αναβάθμιση όλων των προϊόντων της στην έκδοση 21.

Πλέον του Production Server που είναι ο πυρήνας όλων των προϊόντων της ColorGATE, το νέο λογισμικό είναι διαθέσιμο και σε διάφορες ειδικές εκδόσεις για βιομηχανικές εφαρμογές όπως για τον χώρο της συσκευασίας, των κεραμικών, της εσωτερικής διακόσμησης και της εκτύπωσης υφασμάτων.

Τα προϊόντα FilmGATE και ProofGATE έχουν επίσης αναβαθμιστεί στην έκδοση 21.

Τα προϊόντα της ColorGATE με περισσότερες από 16.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως και συμβατότητα με περίπου 1.800 μοντέλα εκτυπωτών, αποτελούν την ραχοκοκαλιά πολλών βιομηχανικών εκτυπωτικών οργανισμών.

Η έκδοση 21 του λογισμικού, στηρίζεται πάνω στην νέα μηχανή Adobe PDF Print Engine 5.6 και είναι συμβατή με τα τελευταία PDF στάνταρτ που χρησιμοποιούνται στις δημιουργικές εφαρμογές εκτυπώσεων. Η ταχύτητα επεξεργασίας, ανάλογα με το μοντέλο του εκτυπωτή και τον τύπο του αρχείου, έχει αυξηθεί για ακόμη μία φορά έως και +20% σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση 20.

Η κωδικοποίηση χαρακτήρων Unicode έχει ολοκληρωθεί, έτσι ώστε τα ονόματα των αρχείων, spot χρωμάτων και άλλων ονομασιών να περιλαμβάνουν διεθνή γραμματοσειρές και ειδικούς χαρακτήρες. Για τους χρήστες που δεν χρησιμοποιούν το Media Device Synchronization (MDS) της ColorGATE, έχει δημιουργηθεί μια νέα “full gamut” λειτουργία, για να κάνει ακόμα καλύτερη την χρήση του color gamut του εκτυπωτικού συστήματος.

Για τους βιομηχανικούς χρήστες έχει ενισχυθεί περαιτέρω το νέο Retouch module που επιτρέπει διορθώσεις της τελευταίας στιγμής στο χρώμα, πριν την φάση της εκτύπωσης, κρατώντας παράλληλα σταθερή την ροή διαχείρισης χρώματος. Επίσης έχει βελτιωθεί το Color Correction Loop module το οποίο είναι ένα προ-απαιτούμενο για επαναληπτικές διορθώσεις χρώματος, στη διαδικασία παραγωγής υλικών εσωτερικής διακόσμησης.

Τέλος έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις στο περιβάλλον εργασίας, με αποτέλεσμα η έκδοση 21 να είναι ακόμα πιο χρηστική και πρακτική. Λίστα των υποστηριζόμενων εκτυπωτικών συστημάτων που συνεχώς ανανεώνεται μπορείτε να βρείτε στο: www.colorgate.com