Η ColorGATE ως πρωτοπόρος παραγωγός, εξαιρετικά ισχυρού λογισμικού και ολοκληρωμένων λύσεων για εφαρμογές που απαιτούν αναπαραγωγή χρώματος με εξαιρετική ακρίβεια, ανακοίνωσε την αναβάθμιση του Production Server στην έκδοση 20.

Το λογισμικό Production Server είναι ο πυρήνας όλων των προϊόντων της ColorGATE.

Η νέα έκδοση του rip και των λύσεων διαχείρισης χρώματος, είναι διαθέσιμη σε διάφορες εκδόσεις. Για την υποστήριξη εκτυπώσεων μεγάλου σχήματος καθώς και σε εκδόσεις για βιομηχανικές εφαρμογές όπως στο χώρο της συσκευασίας, των κεραμικών, της εσωτερικής διακόσμησης και της εκτύπωσης υφασμάτων.

Οι βιομηχανικές εκδόσεις του λογισμικού έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επιμέρους αγορών. Όπως η Fingerprint τεχνολογία της ColorGATE για τα κεραμικά και την εκτύπωση υλικών εσωτερικής διακόσμησης ή την κορυφαία στη βιομηχανία τεχνολογία για την δημιουργία λευκής βάσης για την εκτύπωση σκουρόχρωμων υφασμάτων.

Ο Production Server της ColorGATE με περισσότερες από 15.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως αποτελεί την ραχοκοκαλιά πολλών βιομηχανικών εκτυπωτικών οργανισμών.

Η νέα έκδοση 20 του λογισμικού στηρίζεται στην Adobe PDF Print Engine 5, υποστηρίζει spectral spot color definitions και φέρνει συμβατότητα με Pantone LIVE. Χαρακτηρίζεται από βελτιωμένη υποστήριξη spot color για Pantone και για Freie Farbe spot color βιβλιοθήκες. Περιλαμβάνει επιπλέον ρυθμίσεις για το Ink Saver module που επιτρέπει ακόμη πιο μεγάλη οικονομία στα μελάνια.

Οι βιομηχανικοί χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το νέο Retouch module που επιτρέπει διορθώσεις της τελευταίας στιγμής στο χρώμα πριν την φάση της εκτύπωσης, κρατώντας παράλληλα σταθερή την ροή διαχείρισης χρώματος. Επίσης το Color Correction Loop module το οποίο είναι ένα προ-απαιτούμενο για επαναληπτικές διορθώσεις χρώματος στη διαδικασία παραγωγής υλικών εσωτερικής διακόσμησης.

Το λογισμικό Production Server 20 θα είναι διαθέσιμο από το τέλος του καλοκαιριού και τα προϊόντα FilmGATE και ProofGATE έχουν επίσης αναβαθμιστεί στην έκδοση 20.

Ο Thomas Kirschner, Διευθύνων Σύμβουλος και ένας από τους ιδρυτές της ColorGATE ανέφερε: “Στην εκκίνηση της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης, λάβαμε την απόφαση να εστιάσουμε τις ενέργειές μας στο να μεγαλώσουμε ως οργανισμός και στο να βελτιώσουμε τις λύσεις τις οποίες ήταν αρχικά προγραμματισμένες να ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της DRUPA 2020. Με αυτό τον τρόπο ερχόμαστε σήμερα να υποστηρίξουμε τους χρήστες μας με τεχνολογία που είναι απαραίτητη έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες της μαζικής παραγωγής εξατομικευμένων προϊόντων, της online οικονομίας και της αποκεντρωμένης παραγωγής. Η ColorGATE θα συνεχίσει να θέτει τον ρυθμό στη βιομηχανία, συνδυάζοντας τεχνογνωσία πραγματικών εφαρμογών με την εξειδίκευση στην ανάπτυξη λογισμικού και την ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης”.