Η Αγγλική εταιρεία FD Signs, τύπωσε και παρέδωσε περίπου 100.000 γραφικά δαπέδου κοινωνικής αποστασιοποίησης, με τον εκτυπωτή UV Acuity LED 1600 II της Fujifilm. Τα γραφικά τοποθετήθηκαν σε ολόκληρο το δίκτυο συγκοινωνιών του Λονδίνου TFL.

Ο διευθύνων σύμβουλος της FD Signs, Fintan Delaney εξηγεί: «Με το δίκτυο συγκοινωνιών του Λονδίνου συνεργαζόμαστε συχνά, αλλά η συγκεκριμένη δουλειά ήταν η μεγαλύτερη που έχουμε αναλάβει ως τώρα. Δουλεύαμε δέκα μέρες συνεχόμενες για 18 ώρες καθημερινά. Σε αυτό το διάστημα ερχόταν κάποιος στις τρεις το πρωί για να αλλάζει τα ρολά ώστε να ολοκληρωθούν έγκαιρα οι εκτυπώσεις».

Ως τις 20 Απριλίου, η FD Signs παρέδιδε 6.000 γραφικά καθημερινά, για 10 συνεχόμενες ημέρες, σε 30 διαφορετικές ομάδες. Η εφαρμογή τους στο μετρό, σε ολόκληρο το δίκτυο του Λονδίνου, γινότανε κατά τις βραδινές ώρες. Επίσης παρόμοια γραφικά δημιουργήθηκαν και τοποθετήθηκαν την ίδια χρονική περίοδο και για το τραμ και τον σιδηρόδρομο.

Αν και η FD Signs έχει τον υβριδικό flatbed / roll-to-roll εκτυπωτή UV, Acuity LED 1600 ΙΙ, εδώ και δύο χρόνια, ήταν ωστόσο η πρώτη φορά που τύπωσε υλικά σε ρολά και ο Delaney ήταν εντυπωσιασμένος: «Αγοράσαμε τον Acuity βασικά για εκτυπώσεις σε άκαμπτες επιφάνειες, αφού διαθέτουμε έναν άλλο εκτυπωτή για ρολά. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από την ποιότητα και την αξιοπιστία του Acuity και δεν είχαμε ποτέ παράπονο από δουλειά που παραδόθηκε σε πελάτη. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τυπώσαμε σε αυτοκόλλητα ρολά για μια τόσο μεγάλη δουλειά. Η ποιότητα είναι εντυπωσιακή και τα μελάνια ιδιαίτερα ανθεκτικά. Ο Acuity LED 1600 II δούλευε δέκα μέρες ασταμάτητα και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Διαχειρίζεται το ίδιο καλά τόσο άκαμπτες επιφάνειες όσο και υλικά σε ρολά. Ο εκτυπωτής ξεχωρίζει για την ποιότητα των εκτυπώσεων και την αξιοπιστία του».