Στην Fespa 2018, στο Βερολίνο της Γερμανίας, 15 – 18 Μαΐου, στο περίπτερο 4.1 – A30 της M&R, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέα εκτυπωτικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία μπορούν να εξελίξουν τη δουλειά τους και να μειώσουν τα κόστη τους.

Ο Textura 1800 έχει ειδικά σχεδιαστεί για υψηλής ταχύτητας εκτυπώσεις sublimation χαρτιών με ποιότητα έως και 1200 dpi. Μπορεί να τυπώσει έως 180εκ. φάρδος και παράγει 120 τ.μ./ώρα. Ψεκάζει με τεχνολογία variable-drop για εξαιρετικής ποιότητας εκτυπώσεις, διαθέτει anti-crash, self-cleaning, self-wiping, ισχυρότατο σύστημα τροφοδοσίας χαρτιών ελεύθερων από “ζάρες”, σχεδιασμένο να διαχειρίζεται jumbo ρολά βάρους έως 200 κιλών έτσι ώστε να εκτελούνται μεγάλες παραγωγές δίχως επίβλεψη.

Tο νέο υβριδικό σύστημα εκτύπωσης υφάσματος, περιλαμβάνει τον ψηφιακό inkjet εκτυπωτή Digital Squeegee® DS-4000 και την αυτόματη οβάλ μηχανή μεταξοτυπίας Stryker με δυνατότητα εκτύπωσης έως και 400 σχέδια / ώρα. Το σύστημα ψεκάζει με 16 βιομηχανικές κεφαλές CMYK σε ανάλυση έως 600 x 1200 dpi και συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της βάσης με μελάνι μεταξοτυπίας και της εκπληκτικής ανάλυσης της ψηφιακής εκτύπωσης, πάντα σε υψηλές ταχύτητες παραγωγής. Τα ψηφιακά CMYK σχέδια του DS-4000 Digital Squeegee® είναι πλήρως συμβατά με κανονικές αλλά και με ειδικές τεχνικές μεταξοτυπίας, που μπορούν να εφαρμοστούν πριν αλλά και μετά την ψηφιακή εκτύπωση. Τα σκούρα υφάσματα δεν χρειάζονται πλέον pre-treatment. Οι εκτυπώσεις έχουν χαμηλό κόστος και τα μελάνια πολυμερίζονται σε φούρνους και ταχύτητες συγγενικές με αυτές των μελανιών plastisol.

Η Victory One® είναι μια νέα, οβάλ μηχανή μεταξοτυπίας, 55×70 εκ. έως 70×100 εκ., με 22 σταθμούς / 6 χρώματα έως και 64 σταθμούς και 30 χρώματα. Η μηχανή είναι σχεδιασμένη για να συνδυάζεται και με τα ψηφιακά συστήματα Digital Squeegee® DS-2000 & DS-4000 της M&R, για γρήγορες εναλλαγές για την παραγωγή υβριδικών εκτυπώσεων.

To i-Image STE Ι, είναι το πρώτο στον κόσμο Computer-To-Screen (CTS) σύστημα με ενσωματωμένη UV LED φωτιστική μονάδα. O χρόνος παραγωγής έτοιμων τελάρων μειώνεται σημαντικά. Το i-Image STE Ι διατίθεται με μία έως και τρεις εκτυπωτικές κεφαλές βιομηχανικού τύπου και μέγιστη ταχύτητα παραγωγής κάθε τελάρου σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Η Starlight, είναι μια νέα φωτιστική μονάδα τεχνολογίας UV LED. Καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, επιτυγχάνοντας εκπληκτικές φωτογραφίσεις με μεγάλη λεπτομέρεια σε πολύ σύντομους χρόνους έκθεσης. Διατίθεται σε 2 μοντέλα με μέγιστη διάσταση τελάρου 58×79εκ. & 79×102 εκ. αντίστοιχα. Συμβατό με το σύστημα σύμπτωσης Tri-Loc και με εγγύηση εφ’ όρου ζωής για το σύστημα λαμπών LED.

Επιπλέον στο περίπτερο της M&R θα υπάρχουν προς επίδειξη δημοφιλή μοντέλα όπως Radicure D, ο ταχύτερος και οικονομικότερος στην χρήση ηλεκτρικός φούρνος στεγνώματος μελανιών, το Uni-Kote αυτόματο σύστημα αλείμματος τελάρων, το HotHead σύστημα compression υφασμάτων και το νέο Tri-Sync σύστημα σύμπτωσης.