Στην Fespa 2019, στο Μόναχο της Γερμανίας, 14 – 17 Μαΐου, στο περίπτερο A6-D10 της M&R, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέα εκτυπωτικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία μπορούν να εξελίξουν τη δουλειά τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Ο ψηφιακός inkjet εκτυπωτής DS-4000 Digital Squeegee® έχει δυνατότητα εκτύπωσης έως και 400 σχέδια / ώρα. Το σύστημα ψεκάζει με 16 βιομηχανικές κεφαλές CMYK σε ανάλυση έως 600 x 1200 dpi και συνδυάζει τα πλεονεκτήματα λευκής βάσης με μελάνι μεταξοτυπίας και της εκπληκτικής ανάλυσης της ψηφιακής εκτύπωσης, πάντα σε υψηλές ταχύτητες παραγωγής. Τα ψηφιακά σχέδια του DS-4000 Digital Squeegee® είναι πλήρως συμβατά με κανονικές αλλά και με ειδικές τεχνικές μεταξοτυπίας, που μπορούν να εφαρμοστούν πριν αλλά και μετά την ψηφιακή εκτύπωση. Τα σκούρα υφάσματα δεν χρειάζονται πλέον pre-treatment. Οι εκτυπώσεις έχουν χαμηλό κόστος και τα μελάνια πολυμερίζονται σε φούρνους και ταχύτητες συγγενικές με αυτές των μελανιών plastisol.

Η κορυφαία αυτόματη, μηχανή μεταξοτυπίας υφάσματος Gauntlet III, θα παρουσιαστεί με 18 εκτυπωτικούς σταθμούς και 20 παλέτες. Τυπώνει θέματα μέγιστης διάστασης 48×55εκ. και μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, διαθέτει ταχύτατο με ιμάντα servo μηχανισμό για την περιστροφή των παλετών και οθόνη αφής με γραφική απεικόνιση.

H Sportsman EX, θα παρουσιαστεί με 10 εκτυπωτικούς σταθμούς και 12 παλέτες. Τυπώνει θέματα μέγιστης διάστασης 51×51εκ., διαθέτει ηλεκτρική κίνηση περιστροφής, οθόνη αφής με γραφική απεικόνιση και είναι συμβατή με το ταχύτατο και πολύ εύχρηστο σύστημα σύμπτωσης Tri-Loc.

O Sprint 3000, είναι ο πλέον καινοτόμος φούρνος αερίου με ιμάντα, σχεδιασμένος για μελάνια υφασμάτων και ιδιαίτερα μελανιών βάσεως νερού. Φάρδος ιμάντα 183εκ. και 366εκ. θάλαμο στεγνώματος. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει οθόνη αφής, δυνατότητα παρακολούθησης θερμοκρασίας και κατανάλωσης φυσικού αερίου σε πραγματικό χρόνο, ενισχυμένη ροή αέρα που επιτυγχάνει το σωστό πολυμερισμό των μελανιών και coolskin τεχνολογία που δεν επηρεάζει την θερμοκρασία του χώρου εργασίας.

Το i-Image S, είναι η ιδανική λύση Computer-To-Screen (CTS). Δημιουργεί καλυπτικά και υψηλής ευκρίνειας θέματα μέγιστης διάστασης 51×66εκ. σε τελάρα μεγέθους έως και 66×91εκ. Ταχύτητα παραγωγής έως 100 τελάρα σε μία βάρδια. Χρησιμοποιεί ειδικής κατασκευής μελάνια i-Pak, UV blocking βάσεως νερού και περιλαμβάνει PC, οθόνη και λογισμικό εκτύπωσης.

Επιπλέον στο περίπτερο της M&R θα υπάρχουν προς επίδειξη δημοφιλή μοντέλα όπως το Uni-Kote αυτόματο σύστημα αλείμματος τελάρων, το HotHead σύστημα compression υφασμάτων, οι Red Chili quartz flash μονάδες κ.α.